Welcome, visitor! [ Register | Login

Plaats deze advertentie op FACEBOOK en TWITTER!

 

 

Body and Soum massage te Schilde

  • Naam masseur of massagesalon: Body & Soul massage
  • Bedrijf of particulier: Bedrijf
  • Salon of aan huis: Massagesalon, Massage op locatie
  • Certificering: Diploma's behaald
  • Provincie: Antwerpen
  • Plaats: Schilde
  • Listed: 24 August 2017 15:19
  • Expires: 6 days, 5 hours
Body and Soum massage te Schilde

Tarieven

Vanaf 130 euro voor 1 uur Body to Body

Openingstijden

Ma tot vrij 10u tot 20u Za 13u tot 19u Zondag gesloten

Description

Onze waardevolle equipe ontvangt u graag in alle discretie.

Wij werken op afspraak zodoende een goede service te kunnen bieden en uit respect voor uw privacy. Deze kan u verkrijgen op het nr 0468/46 93 46 of via info@bodyandsoulmassage.be

Bij Body & Soul Massage kan je vóór, tijdens of na een stressvolle dag genieten van stilte, warme olie en zachte handen.

U wordt ontvangen in een ingetogen en warme atmosfeer. Een glaasje wijn en een luisterend oor stellen u meteen op uw gemak. Al uw vragen en wensen worden met de nodige professionaliteit en discretie behandeld.

Bij Body & Soul ligt de nadruk op ontspanning en sensualiteit. Hygiëne, klasse, discretie en wederzijds respect zijn bij ons van groot belang.

Wij onderscheiden ons dmv andere benaderingen zoals de néo-tantra- en Californische massages. Ons concept bassert zich op een emotioneel gevoel naar de wensen van uzelf zodat de massage een diepere dimensie krijgt. In alle sereniteit kan u genieten van lichaamlijke en emotionele warmte en wegglijden in een wereld van ontspanning en genot.

NEO-TANTRA MASSAGE is een combinatie van verscheidene tantra technieken en maken de massage uniek. Deze wordt uitvoerd met handen en lichaam. Het is een synoniem voor zachtheid en tederheid maar met het nodige tantra-gehalte. Uw zintuigen en intense gevoelens ontwaken hier uit een diepe slaap.

De CALIFORNISCHE MASSAGE wordt enkel manueel uitgevoerd maar wel op een sensuele en zachte wijze. Men krijgt een diep ontspannen gevoel door de zachte en langzame handelingen. Wordt ervaren als een emotionele streling van het lichaam.

BODY 2 BODY waarbij hoofdzakelijk het lichaam van de masseuse over het uwe glijdt. Het spreekt voor zich dat deze techniek niemand onverschillig laat.

Het Salon is ideaal gelegen nabij het centrum van Schilde. Dichtbij Antwerpen en de Nederlandse grens. Gratis parking vindt men in de omgeving. Indien u wenst kan u telefonisch informeren of onze garageruimte nog beschikbaar is.

Body and Soul belooft u de service te bieden die beschreven wordt in onze advertentie. Wij willen ons hierdoor onderscheiden dmv de exclusieve beschrijving van de behandelingen .

Aarzel niet om ons te contacteren op het nr 0468/46 93 46 of per mail info@bodyandsoulmassage.be

www.bodyandsoulmassage.be

bodyandsoulmassage.be

Wij zijn nog op zoek naar enkele klassemasseuses!

Ad Reference ID: 491599ecf5c5e5d1

  

Gerelateerde massage advertenties


To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.

Information about the ad poster

Other items listed by Body and Soul

Latest items listed by Body and Soul »

Promoot deze advertentie!